BATTLEZONE COMMUNITY FORUMS
http://bz2maps.us/phpBB/

F7
http://bz2maps.us/phpBB/viewtopic.php?f=15&t=5171
Page 1 of 1

Author:  mase [ October 16th, 2017, 11:33 am ]
Post subject:  F7

Can anybody actually send units to F7?

I can select but not send.

Author:  Snake [ October 16th, 2017, 12:59 pm ]
Post subject:  Re: F7

I can send to F7. However it doesnt work 100% of the time. Usually after a few games it glitches out and you need to restart bz2 for it to work again.

Author:  bloody noob [ October 19th, 2017, 3:37 am ]
Post subject:  Re: F7

mase check your bzgame_keys.cfg

has to include this



Code:
// Teammate send units
Bind("-shift +ctrl F10", "control.team.moveto1");
Bind("-shift +ctrl F9", "control.team.moveto2");
Bind("-shift +ctrl F8", "control.team.moveto3");
Bind("-shift +ctrl F7", "control.team.moveto4");


If u need help just text me next time on TS

-Cyber

Author:  Juggernaut [ October 19th, 2017, 9:01 am ]
Post subject:  Re: F7

even with that code Cyber, it still bugs out occasionally.

New account? Need help gaining access to your original?

Author:  mase [ October 19th, 2017, 9:14 am ]
Post subject:  Re: F7

Yeah, I got that in my newkeys.

Author:  Scorpion [ October 19th, 2017, 11:32 am ]
Post subject:  Re: F7

bloody noob wrote:
mase check your bzgame_keys.cfg

has to include this



Code:
// Teammate send units
Bind("-shift +ctrl F10", "control.team.moveto1");
Bind("-shift +ctrl F9", "control.team.moveto2");
Bind("-shift +ctrl F8", "control.team.moveto3");
Bind("-shift +ctrl F7", "control.team.moveto4");


If u need help just text me next time on TS

-Cyber


It's in there by default. You IDIOT Cyber.

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/