BATTLEZONE COMMUNITY FORUMS

Battlezone I & II Download, Gaming & Development
It is currently November 19th, 2017, 12:37 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: F7
PostPosted: October 16th, 2017, 11:33 am 
User avatar
Offline

Joined: October 19th, 2005, 9:09 am
Posts: 138
Can anybody actually send units to F7?

I can select but not send.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: F7
PostPosted: October 16th, 2017, 12:59 pm 
User avatar
Moderator
Offline

Joined: October 6th, 2006, 12:03 am
Posts: 375
I can send to F7. However it doesnt work 100% of the time. Usually after a few games it glitches out and you need to restart bz2 for it to work again.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: F7
PostPosted: October 19th, 2017, 3:37 am 
User avatar
Offline

Joined: July 1st, 2017, 2:46 pm
Posts: 1
mase check your bzgame_keys.cfg

has to include this



Code:
// Teammate send units
Bind("-shift +ctrl F10", "control.team.moveto1");
Bind("-shift +ctrl F9", "control.team.moveto2");
Bind("-shift +ctrl F8", "control.team.moveto3");
Bind("-shift +ctrl F7", "control.team.moveto4");


If u need help just text me next time on TS

-Cyber


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: F7
PostPosted: October 19th, 2017, 9:01 am 
User avatar
Admin
Offline

Joined: February 20th, 2006, 7:40 pm
Posts: 1660
Location: Earth
even with that code Cyber, it still bugs out occasionally.

New account? Need help gaining access to your original?

_________________
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
... unless you are logged into BZ2MAPS and those of us who mind matter and those who don't mind matter less! [-X


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: F7
PostPosted: October 19th, 2017, 9:14 am 
User avatar
Offline

Joined: October 19th, 2005, 9:09 am
Posts: 138
Yeah, I got that in my newkeys.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: F7
PostPosted: October 19th, 2017, 11:32 am 
User avatar
Offline

Joined: August 3rd, 2006, 12:24 pm
Posts: 361
bloody noob wrote:
mase check your bzgame_keys.cfg

has to include this



Code:
// Teammate send units
Bind("-shift +ctrl F10", "control.team.moveto1");
Bind("-shift +ctrl F9", "control.team.moveto2");
Bind("-shift +ctrl F8", "control.team.moveto3");
Bind("-shift +ctrl F7", "control.team.moveto4");


If u need help just text me next time on TS

-Cyber


It's in there by default. You IDIOT Cyber.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


PLEASE SUPPORT US BY MAKING A DONATION TO BZ2MAPS.US!

ALL DONATIONS WILL GO DIRECTLY TOWARD HOSTING AND SUPPORT COSTS OF BZ2MAPS.US ~ THANK YOU!

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Copyright © 2011 BZ2MAPS.US